Rychlá pomoc a záchrana pro vlasy s lupy

Jak poznáte, že máte ve vlasech lupy? Poměrně snadno, neboť pokožka, která se Vám odlupuje z vlasové části hlavy, končí na Vašich ramenou. Navíc Vás svědí hlava, pokožka je zarudlá a volá S.O.S. Někdy se stav upraví sám, může za to např. špatná volba šampónu, ale někdo lupy trpí celý život a je už zoufalý. Máte dostatek vitamínů a jiných složek, které dodají i Vašim vlasům pevnost a zdravý vzhled? Mnohdy je důvodů skutečně mnoho. Pojďme si představit šampón, který Vás Vašich problémů zbaví.

Speciální vlasová kosmetika Matuschka – TopHair je tu, aby Vaše vlasy byly zase plné života a i Vy jste se cítili dobře. Objevte tento revoluční šampón, který obsahuje nedráždivé složky, je antibakteriální a určitě sedne každému, kdo trpí lupy. Pokožku hlavy krásně zklidní a Vy se nebudete ošívat a hlavu si neustále škrábat. Představme si pokožku jako ochranný film. Je-li tato vrstva narušena, může se u Vás projevit i zánět kůže –dermatitida. Šampón proti lupům z řad vlasové kosmetiky Matushka je velmi účinný a lupy rychle odstraní. Jeho šetrnost a jemnost ucítíte již při prvním použitím. Svěřte se do péče profesionálním značkám, které jsou preferovány i v kadeřnických salónech.

Kde nakoupit produkty Matuschka? Podívejte se do eshopu www.provlas.cz.

Správnou péči podpoříte i vlasovým tonikem, které je v tomto případě zaručeně proti lupům. Suchá pokožka bude odstraněna. Dáváte si čas od času tělový peeling? Pokud ano, tak jistě víte, že odstraníte z těla staré šupinky kůže, které nejsou vidět. To samé je i s hlavou. Podívejme se na vlasy pod mikroskopem a dejme jim šanci znovu dýchat! Vlasové tonikum působí hned od prvního použití. Vaše pokožka hlavy bude hladká, šupinky se odstraní a Váš ochranný film bude krásně celistvý.

Pokud si chcete na hlavě vytvořit účes, který potřebujete, aby držel, vmasírujte do svých vlasů i tužidlo z těchto řad – Matuschka TopHair. Stačí jen malé množství oproti jiným přípravkům běžně zakoupených v obchodech. Kupička velikosti oříšku bohatě postačí a vlasy budou nadýchané, vzdušné, zpevněné a přidá jim to na objemu. Tužidlo, které je jemné, šetrné, přitom nelepí, je velmi žádané i světě kadeřníků. Věřte prověřeným značkám s tradicí, která je v tomto případě již několik let.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář