Jak si správně upravit obočí

pretty-brows1

Obočí, je také velmi důležitou součástí, která nás při úpravě zevnějšku nemine. Chcete mít krásné obočí, které doladí celkový vzhled a dodá Vám svůdný pohled? Obočí by mělo být vzhledné, upravené a také správně vytrhané. Nebojte se, že Vás bude trhání obočí bolet. Pokud z lednice vytáhnete kostky ledu a dáte si je chvíli na obočí, trhání pro Vás nebude tak nepříjemné. Pokud budete postupovat opatrně a dáte si záležet, bude z Vás sexy kočka za pár minut.

Jak tedy postupovat?

Kupte si kvalitní pinzetu, která Vám zajistí úchop jen požadovaných chloupků. Pokud si odstraníte i ty, co jste nechtěla, může se stát, že Vám v těchto místech obočí již nenaroste. Určitě byste měla mít při sobě zrcátko, které bude malé, kapesní a Vy tak uvidíte požadovanou část obličeje. Můžete použít i nějaké menší zvětšovací zrcátko, uvidíte tak chloupky lépe. Učešte obočí kartáčkem ať vidíte zóny, které chcete vytrhat. Trhejte vždy chloupky, které rostou mimo linii a ve směru jejich růstu! Není to nic složitého, ale rozhodující je i výsledný efekt a tvar obočí. Stále platí, že méně je někdy více. Svůdné obočí je to, které stále zachovává svou přirozenou linii, kterou jen vhodně přizpůsobíte tvaru Vašeho obličeje. Po vytrhání obočí poskytněte pleti a obočí šetrnou péči. Dopřejte si výtažek z aloe vera nebo pleťovou vodu, která bude určena pro citlivou pleť.

Jak si obočí vytvaruji podle obličeje?

hayden-eyebrowKulatému obličeji sluší obočí ostřeji lomené, vyniknou Vám Vaše oči a Vy tak budete působit mnohem více sexy.

Hranatému obličeji sluší obočí, které je rovnoběžné s horní křivkou čelisti.

Polodlouhému, protáhlejšímu obličeji sluší obočí, které je více rovné a ploché.

Trojúhelníkovému obličeji sluší obočí, které se směrem k vnějšímu konci oka zužuje a je zakulaceného tvaru.

Oválnému tvaru obličeje sluší jakékoliv upravené a vytrhané obočí. Tyto ženy mají opravdu štěstí.

Vnitřní část obočí by u všech typů mělo korespondovat s linií kořene nosu a vzhled by měl kopírovat i tvar Vašich očí.

Jak podtrhnout krásu a celkový první dojem obočí

Speciální tužky na obočí Vám pomohou tvar ještě doladit a dát mu ten správný šmrnc. Tužka by neměla být tmavá ani světlá, nejlepší je odstín mezi těmito barvami. Ostré linky trochu rozmažte prstem nebo štětcem. Finální úpravy záleží spíš na Vás, ale horkým tipem je použití fixační gelu, které Vám zajistí dokonalý tvar a obočí tak bude působit atraktivněji. Navíc mokrý vzhled obočí je velmi cool.

[divider]

Tužky na obočí za super ceny najdete ZDE!

Jak si správně nanést make-up? Podívejte se, jak na to.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář