Dvojfázový čistící roztok na zesvětlení pigmentových skvrn

Pigmentové skvrny pravděpodobně postihnou každého z nás. Mimo to, že jsou typickým znakem stáří, se mohou objevovat i v relativně mladém věku. Pokud se proti nim chceme bránit, existuje celá řada přípravků, které je dokážou eliminovat. My se dnes zaměříme na ten nejprodávanější, kterým je Dvojfázový čistící roztok na zesvětlení pigmentových skvrn od společnosti Herb Pharma.

Jak už napovídá sám název, jedná se o čistící roztok. Ten obsahuje především extrakty z řady bylin, které se již v minulosti hojně využívaly především v péči o pleť. V tomto přípravku tak nalezneme například výtažek z šalvěje lékařské, přesličky rolní nebo rozmarýny lékařské. Kromě toho že roztok bude po svém použití blahodárně působit na vaši pleť, dokáže také pigmentové skvrny výrazně zesvětlit. Díky tomu při pravidelném používání získají stejný odstín jako vaše pokožka a stanou se tak neviditelnými.

Mnoho žen jistě ví, že základním pilířem dokonalé pleti je pravidelné péče. Totéž platí i o tomto výrobku. Pokud ho budete používat pravidelně, dokáže s vaší pokožkou neskutečné divy. Nejenom že pigmentové skvrny nebudou vidět, ale vaše pokožka bude mnohem jasnější a pružnější díky mnoha látkám, které ji výborně vyčistí. Tohoto účinku bylo dosaženo především díky mnohým testům a dermatologickým výzkumům. Právě díky nim mohl vzniknout tento unikátní roztok, který již úspěšně používají miliony žen na celém světě, kterým na kráse své pokožky záleží.

Použití roztoku je velmi jednoduché, pouze je před použitím obě složky důsledně smíchat protřepáním lahvičky. Poté již může dojít k aplikaci na pokožku obličeje ideálně s použitím vatového tampónu, který se používá při odličování. Krouživými pohyby tak důkladně ošetřete celou svou tvář. Pro maximální účinek je doporučeno používat výrobek 2x denně, tedy ráno a večer před spaním. Jenom tak můžete i vy dosáhnout jeho maximálního účinku, který bude na vaší tváři patrný za pár dní.

[divider]

Přejděte do eshopu pro nákup Pureceuticalu se slevou!

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář