Tyto přípravky vám pomohou v boji proti akné

Akné stále častěji trápí celou řadu lidí. Není to problém pouze mladých lidí, ale mnohem častěji se objevuje i v pozdějším věku. Je to především problém současného životního stylu. Tím jsou stále častější stresové situace, špatné strava a okolní vlivy v podobě špinavého ovzduší včetně výfukových plynů a drobného popílku z továren. Naše pokožka tak logicky velmi trpí a může se na ní objevovat právě akné. Chceme-li s ním bojovat, máme pro vás několik tipů, jak na to.

Cat´s Claw – Tato bylina, jejíž název v překladu znamená kočičí dráp je získávána v lokalitách Amazonie a tamními kmeny je již odnepaměti využívána v přírodním léčitelství. Nyní se její výtažek dostává v podobě kapslí i k nám a vy tak můžete její pozitivní účinky zažít na vlastní kůži. Je určena nejenom jako prevence nemocí spojených s imunitním systémem, ale díky řadě vitamínů a minerálů významně pomáhá v boji proti akné.

B-komplex s vitamínem C a vitamínem E – Velká síla v jedné jediné tabletě. Po jejím spolknutí se do vašeho těla dostane devět vitamínů a také vápník. Kombinace všech těchto látek má celkové pozitivní účinky nejenom na vnitřní, ale i vnější funkci našeho těla. Díky tomu se vaše pleť stane mnohem čistější a méně náchylnější ke vzniku nepříjemných pupínků.

Vitamín C 1000 s postupným uvolňováním a šípkem – Pozitivní vlastnosti vitamínu C jsou všeobecně známé. My bychom však měli volit právě přípravky, které ho umí uvolňovat postupně. Při jednorázových dávkách si totiž tělo vezme pouze tolik, co potřebuje a zbytek vyloučí. Takto budeme mít jeho přísun po celý den i noc.

Zmíněné přípravky byly vybrány a doporučeny lékařem, jako skvělá prevence právě před tímto nepříjemným onemocněním. Pokud jste tedy i vy velmi náchylní na vznik těchto pupínků, rozhodně byste si tuto kombinaci vitamínů měli ihned pořídit.

[divider]

Přejdět do eshopu pro výhodný balíček!

Autor příspěvku: admin

1 komentář u „Tyto přípravky vám pomohou v boji proti akné

Napsat komentář