Grafické vzory a geometrická síla v kosmetice a módním stylu

grafiti nehty

Je tomu skutečně tak, nejrůznější grafika, která je nyní velice populární, ovládla přehlídková mola a bleskem se rozšířila i k nám, ženám, které chceme být krásné, přestože nejsme modelkami. Můžeme tak ovšem vypadat.

Kde se tento módní trend odráží?
Setkáme se s ním prakticky na všem, co si jen v módním světě představíme. Zejména se jedná o oblečení, geometrické tahy očních linek, grafitové laky na nehty, aj. V módě působí tyto grafické a geometrické linie velmi neotřele a zajímavě. Pojďme si představit pár triků, jak se proměnit v šarmantní ženu.

Oční linka

Extravagantní líčení, které podtrhne celý grafický styl svou jedinečností je geometrický tah linky, který nám oči orámuje do žádoucího přitažlivého tvaru. Tento styl je podobný kočičím očím, kdy je protažena horní oční linka směrem ven k obočí. Geometrický tah má navíc horní linku protaženou i dovnitř směrem ke kořeni nosu a dolní linku směrem ven od oka. Zároveň, aby horní linka působila plnějším dojmem je směrem vně vedena od oka v širším tahu. Společně s dolní linkou, která je protažena jen směrem od vnějšího koutku (vnitřní je veden od okraje oka, nepřetahujeme), propůjčí očím u vnějšího koutku vzhled malého trojúhelníku, který černě dobarvíme a máme jistotu, že nás nikdo nepřehlédne. Krásné řasy, které budou nekonečně dlouhé, Vám zaručí řasenka pro efekt umělých řas.

Trička, boty, tuniky, kalhoty, šaty a jiné doplňky

Propojením černé a bíle klasiky společně s nejrůznějšími grafity v podobě novin, časopisů, nápisů a vzorů jsou trumfem, kterého můžete nyní dosáhnout i Vy. Jarní kolekce značkového oblečení a bot mají tyto kousky již skladem, leto je v módě mimo jiné i teplákovina s potiskem, tak neváhejte s jejich nákupem, budete okouzlující. Jarní lodičky s grafitovým motivem, ale klidně i tenisky jsou vítány.

 Lak na nehty

Černobílé kombinace se probojovaly mezi jarní styl, který je inspirován nejrůznějším potiskem, tvary a designem. Pokud se někdo v černobílé kombinaci necítí dobře, určitě nic nezkazí korálovou nebo růžovou barvou a sladkými pastelovými tóny.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář