Japonské líčení pomocí kosmetické řady Shiseido

Dokonalá krása Japonek tkví v přísadách a složkách nejrůznějších krémů, sér, podkladových make upů, očních stínů, rtěnek, lesků na rty, aj.

Shiseido je japonská značka kosmetiky, která vznikla v Tokiu koncem 19. století. Jako první zařadila mezi své výrobky pudry, které jsou velmi hebké a jemné struktury.
Za zmínku jistě stojí zmatňující kompaktní make-up SPF 10, který je lehký jako dotek hedvábí. Dokonale vyhlazuje textury pleti, vyrovnává ji, zmatňuje a kryje veškeré nedokonalosti, aniž by ucpával póry. Součástí balení je houbička pro dokonalé nanesení na pleť. V provedení Natural Light Ivory a Natural Fair Ivory dosáhnete požadovaného odstínu porcelánové pleti, která je pro japonskou krásu nezbytností.

Nezapomeňte ani na rozjasňující sérum nebo rozjasňující pudr (Multi-Shade Enhancer), dodají Vaší pleti přirozené rozzáření a můžete je použít i jako tvářenku. Svěží vzhled je pro Vás přece důležitý. Pleť je vypnutá, působí mladistvěji a je velmi hebká na dotek.

Oční stíny jsou také doplňkem, kterého je zapotřebí pro vytvoření japonského ideálu. Je dobré mít stínů více, aby se Vám hodily na každou příležitost. Vhodná trio paletka stínů obsahující hned tři odstíny je to pravé. Rozjasňující trio oční stíny (Luminizung Satin Eye Color Trio) nenechají klidným žádného muže. Váš svůdný okouzlující pohled bude rázem Vaší předností. Navíc hebkost těchto stínů bude pro Vaše oči balzám, žádné alergie a perfektní vzhled jsou jejich předností. Sametové stíny a intenzita odstínu vydrží po celý den.

Další skvělý produkt, který Vám nesmí chybět, je pro vytvoření neodolatelných rtů, které budou k nakousnutí. Představujeme Vám lesk na rty (Luminizing Lip Gloss), který je na výběr z široké škály odstínů. Vytvoří Vám hebké rty a potřebný lesk.

Kompletní nalíčení, které se nanáší na čistou pleť, kterou můžete podpořit nejrůznějšími pleťovými vodami, séry, podkladovými, denními a nočními krémy, vše řady Shiseido, je pro moderní atraktivní ženu samozřejmostí. Ten, komu se nelíbí bronzové líčení a pudr tmavších odstínů, najde si zalíbení v tomto novém japonském stylu, který podporuje přirozenou krásu v podobě světlých odstínů pudru, jasnějších a prozářených textur, krásného lesku a potřebné hebkosti. Použít můžete i jemné tvářenky a dát vyniknout i lícím lehkým začervenáním.

 

Nevíte, kde sehnat líčidla Shiseido? Zkuste to zde.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář