OBJEVTE SVOJI KRÁSU

692911_sorrow_and_worryStres, únava, nezdravá životospráva a v neposlední řadě také nedostatečné ošetření – to všechno jsou faktory, které se určitou mírou podílejí na zlém vzhledu naší pleti. Ta je pak zvadlá, suchá, pod očima se prohlubují vrásky, někdy se dokonce objeví i akné nebo zapálené póry. Co s tím? Udělejme si na sebe čas! S přicházejícím jarem je tato možnost velmi vítaná.

Ráno vám postačí 5 minut na základní ošetření pleťovým mlékem a tonikem. A pak i na nanesení ochranného denního krému. Večer potřebujeme maximálně 10 minut na důkladné odlíčení ošetřujícím přípravkem a samozřejmě, na použití výživného krému. Jít spát neodlíčená? Na to zapomeňte! Neodlíčení patří k největším prohřeškům, které se dopouštíme na své pleti. Navíc bychom si měli najít čas na aplikaci pleťové masky.

Nelitujte čas ani peníze a jednou za měsíc si zajděte do kosmetického salonu. Kromě běžného ošetření, které v sobě zahrnuje hloubkové čistění pleti, úpravu obočí nebo relaxační masáž proti vráskám, získáme i odborné rady, jaká kosmetika je pro naši pleť nejlepší. Je to velmi důležité vědět, protože velké procento žen si sice ošetřuje pokožku pravidelně, ne však vhodnými kosmetickými přípravky. Tím pochopitelně nedocílí optimální výsledek a v horším případě to může negativně ovlivňovat kvalitu jejich pokožky. Snažte se jíst zdravě, hodně odpočívat, nebrat si více úloh, než kolik jste schopné zvládnout, a vůbec – trochu se rozmazlujte. Vždyť samy dobře víte, že každá malá radost, kterou si dopřejete, se vzápětí odzrcadlí i na vaší tváři.

Autor příspěvku: admin

1 komentář u „OBJEVTE SVOJI KRÁSU

Napsat komentář