Sofistikované hračky pro dospělé

S hračkami si už dávno nehrají jen děti. Ty speciální hračky pro dospělé toho dokážou opravdu hodně. Obohatit sexuální život v páru, ale i toho jednoho v páru dokonale nahradit. Vítejte ve světě erotiky, fantazie a těch nejdivočejších sexuálních představ.

A jaké dnes máme možnosti? Jedním slovem nepřeberné. Pokud ale nejste moc zběhlí v oboru a navštívíte bohatě zásobený sexshop, zřejmě vám ze všeho půjde hlava kolem. Tak vám ve výběru té pravé hračky pro vaše chvilky slasti trochu pomůžeme.

Vibrátor pro každou ženu

Součástí intimního vybavení každé ženy by měl být vibrátor, který nemusí sloužit jen k autoerotice, ale může se stát i součástí sexuálních hrátek v páru. A jaký vybrat? Levnější jsou gelové vibrátory, které jsou ovšem náročnější na údržbu a ne každému voní jejich gumové aroma. My doporučujeme vibrátor silikonový, který se jednak snadno omývá a k tomu je stoprocentně hypoalergenní. Vibrátor ale můžete mít i plastový či z umělé kůže. Dále můžete zvolit vibrátor rotační, který nejenže vibruje, ale i rotuje či se jinak hýbe. Bouřlivý orgasmus dokáže vyvolat vibrátor na klitoris, vzrušující objevování bodu G můžete zažít s G-bod vibrátory. Fantazii se opravdu meze nekladou.

Nebo raději dildo?

Dildo na rozdíl od vibrátoru nevibruje a ve srovnání s ním je i pružnější a ohebnější, zkrátka ideální náhražka penisu, kterou milují nejenom lesbičky. Dilda s přísavkou navíc drží na stěně zrcadla nebo koupelny, který se tak může stát novým centrem vašich hrátek.

Venušiny kuličky

Vzrušují a k tomu posilují pánevní dno. Výsledkem je pak jednoznačně lepší sex plný hlubokých prožitků. Řeč je o erotické hračce, kterou se přiváděla do extáze už královna Kleopatra. O důvod víc vyzkoušet ji i dnes. Dražší modely fungují ve spolupráci s aplikací v mobilu, která působí jako váš osobní trenér. Tomu se ve srovnání s dobou krály Kleopatry říká pokrok.

Anální kolík

Jsou dva typy žen. Jedny jej ze zásady odmítají, druhé se jej nemohou nabažit. Řeč je o análním sexu, který se neobejde bez análního kolíku. Ten slouží k uvolnění zadečku. Anální kolík se ale i doporučuje i při sexu vaginálním. Vagina ženy s análním kolíkem v análním otvoru je totiž užší a pevnější.

Vakuové pumpy

Opomíjet bychom neměli ani muže. I na ně erotický průmysl samozřejmě myslí. Pevnou erekci jim zajistí například vakuové pumpy. Vybírejte ty s dobrým sacím výkonem vyvolávající dostatečně silný podtlak.

Umělé vaginy

Nejenom osamělí muži mohou hledat chvilku potěšení v umělých vaginách, neboť snad každý chlap si to rád tu a tam udělá sám. Nic ale nebrání tomu, aby umělou vaginu vzala do rukou jeho partnerka.

Svět sexu může být neskutečně zajímavý a bohatý. Pokud to vezmete za tu správnou stranu, můžete se s ním dostat do té pravé extáze, přímo do sedmého nebe. Chce to je odhodit stud a zábrany a neobávat si říct, co se vám líbí. Pak budete mít dveře do světě slasti permanentně otevřené.

 

Autor příspěvku: admin