Nepodceňujte výběr správné obuvi

Stojíte celý den na nohou a večer se nemůžete ani hnout? Pociťujete silné bolesti zad a kloubů? Těmto potížím se dá předejít nošením zdravé obuvi, která je fyzioterapeuty navržena tak, aby přinášela chodidlům maximální úlevu.

Jaké zdravotní problémy mohou s nesprávným nošením obuvi souviset?

Pokud s oblibou nosíte balerínky, žabky nebo gumové pantofle, tzv. crocsky, můžete počítat s tím, že vaše nohy skutečně trpí. U tohoto typu bot není podporována nožní klenba. Za několik let je možné, že se vám úplně zhroutí. Mezi nejběžnější potíže, které se mohou objevit, patří bolest kloubů, lýtkových svalů a zad. V případě, že chcete o svá chodidla a potažmo o své zdraví dobře pečovat, pořiďte si zdravotní obuv. V ní se budou vaše nohy cítit jako v bavlnce.

Odborník na zdravé obouvání

Společnost Santé se věnuje výrobě zdravé obuvi více jak 20 let. Právě dlouholeté zkušenosti, český původ a certifikace jsou zárukou té nejlepší kvality. Zdravotní obuv chrání nohu před nepříznivými okolními vlivy a zároveň jí umožňuje zdravý a pohodlný pohyb. Navíc dokáže eliminovat vady nohou.

Podpořte správný vývoj dětské nohy

Nekvalitní obuv může mít nevratné následky na zdraví dětské nohy. Dětská obuv by měla splňovat požadavky týkající se její správné velikosti, použitého kvalitního materiálu, vhodného tvaru a lehké hmotnosti. Veškeré tyto parametry splňuje obuv – Santé.

Santé pro maximální komfort

Mezi standardy bot Santé patří anatomicky tvarovaná stélka, prodyšný materiál z pravé kůže, regulovatelné zapínání a protiskluzová podešev. Některé typy jsou doplněny speciální vrstvou tlumící nárazy při chůzi, zadním páskem, perforováním a klínkem. Díky těmto vlastnostem můžete obuv Santé nosit celý den, a přesto vaše nohy nebudou unavené. Brzy si zvyknou na tento komfort a nebudou chtít obout nic jiného.

Autor příspěvku: admin