Jak přežít rozchod

Došlo k rozchodu, který vás strašně moc trápí. Nevíte, co bude dál, je to nelehká situace. Dáme vám pár tipů, jak přežít rozchod a co dělat dál. Pakliže od vás partner odešel, nečekejte, že si to rozmyslí a i kdyby, jak by to celé po tomto incidentu vůbec klapalo dál?

Odešel a je pryč. Je to situace plná prázdnoty těžší o to, pokud jste na partnerovi byla finančně závislá, což ve většině případů bývá, pokud jsou v tom již děti. Nezbývá, než najít si tedy přivýdělek a situaci řešit další finanční injekcí.

Možná vám nová brigáda pomůže nejen k penězům, ale i k seznámení se s novým mužem. Pro ženy je obvykle rozchod o mnoho těžší, než pro muže. Většinou zůstanou děti u žen, ženy pak dostanou směšné alimenty a co dál? Netrpí jen žena, ale i děti.

Pokud je to jen trochu možné, zkuste se s partnerem na rozchodu a dalších věcech domluvit. Zkuste ho dotlačit k tomu, aby dětem kupoval potřebné věci do školy, oblečení a podobně, a aby zajistil, aby o ně bylo postaráno, až budete vydělávat další potřebné peníze.

Začněte navštěvovat nová místa, kde můžete poznat nové lidi. Najděte si i v této těžké situaci chvilku sama pro sebe, a tu věnujte svému koníčku. Ten vám přinese radost a uspokojení, které v této situaci nutně potřebujete.

Hodně navštěvujte kamarádky, které s vámi budou řešit jak přežít rozchod a pomohou vám radami. Třeba i ony budou vědět o někom, kdo je v současné situaci volný a dohodí vám jej. Neházejte flintu do žita, pokud jste zůstala v této chvíli sama, neznamená to, že to bude do konce života.

Autor příspěvku: Hedy Hedy