Jsem až ta druhá

Existují vztahy, kdy se dva lidi do sebe zamilují třeba na střední škole anebo hned po škole a vydrží společně po celý život, avšak tyto páry jsou už skoro raritou, protože je spousta lidí, co potřebují změnu anebo přišli na to, že právě ta či onen není ten pravý a hledají dále.

Neštěstí bývalých partnerů

Jednou velkou nevýhodou je, že ať už si začnete s kýmkoliv, tak ho nikdy nevymažete ze svého života a pak často dochází k situacím, že si v nějakém případě můžete na bývalou přítelkyni či přítele vzpomenout. A to nejen vy, stejně tak ji mohou připomenout vaši přátele či rodina, zejména pokud to byl člověk, kterého si vaši blízcí oblíbili. V případě, že se jedná o muže, který si najde novou přítelkyni a stane se, že před ní bude připomenuta bývalá přítelkyně, může nastat nepříjemná situace.

Taková malá nepříjemnost

Představte si, že máte vedle sebe novou drahou polovičku a někdo z vašich blízkých připomene bývalou přítelkyni. Může to být opravdu nepříjemná situace. Jednak pro vás samotné, zejména pokud ten vztah není dořešený, ale také pro novou přítelkyni, kterou to určitě zabolí, zejména pokud někdo zmíní, že ta bývala byla v něčem lepší, než ona samotná.

Vybral si mě!

V případě, že byste se dostali do podobné situace, tak je to samozřejmě velice nepříjemné a bolestivé, ale vy se musíte naučit se to nějak vstřebat. Úplně ideální je argument, že ona sice mohla být v dané věci lepší, ale určitě jsou věci, ve kterých jste mnohem lepší, protože se rozhodnul právě pro vás a onu bývalou ženu opustil. Rozhodně nemá cenu se zlobit na jeho přátele či rodinu, protože mnohdy si to daná osoba ani neuvědomí, že vám tím může ublížit.

Ukážu, že jsem lepší

Jedním z případů, jak ženy bojují s připomínáním bývalé přítelkyně je vyrovnat se jí. A když slyší od přátel či rodiny, že v tomhle byla perfektní. Například, že dokázala upéct dort a podobně. Tak v mnoha ženách to způsobí pocit soutěže a sama třeba začne péct, aby ukázala, že stejně dobrá jako byla ta první. Pravdou je, že na chvilku to může fungovat, že rodina i přátele začnou oceňovat vás, ale rozhodně to nepotrvá dlouho, protože nikoho nebude bavit přetvařování a nucení se do věcí, které nemáte rádi a podobně. Navíc pak můžete dojít do situace, kdy kvůli tomu začnete být nervózní a protivná. Proto je nejlepší zůstat sama sebou.

Opravdu mi to vadí

Jestli budete mít pocit, že předchozí žena je zmiňována až moc často a vy se s tím nedokážete vypořádat, tak nezbývá nic jiného, než to říct nahlas. Nejprve byste to měli říct svému partnerovi, protože on sám se může snažit něco naznačit přátelům i rodině a pokud on sám s tím nic neudělá, tak to řekněte přímo té osobě, která o předchozím vztahu mluví nejvíce, protože dokud mu to neřeknete, nebude vědět, že vám to vadí či, že vám to může i ublížit.

Bývalé vztahy by měla být uzavřené, ale pokud je někdo stále vytahuje, musíte se umět s tím vypořádat, abyste si nezkazili vztah jen kvůli nevhodným slovům.

Autor příspěvku: Hedy Hedy