Víte, jaký typ náušnic vybrat k drdolu a jaký sluší krátkým vlasům? Poradíme vám.

Blíží se čas Vánoc, plesů a oslav a my chceme nejen dobře pohostit své rodiny a přátele, ale také dobře zapůsobit svým vzhledem. Jestliže jste si pro tuto příležitost pořídila nové šaty, objednala jste se ke kadeřnici, která vám udělá kouzlo s vlasy, neopomeňte vhodně zvolit i náušnice. Váš účes totiž dovedou podtrhnout a dodají vám jiskru.

Buďte bohyní krášlenou zlatem156

Na ples, kde budete mít vlasy vyčesány do drdolu, nebo budou staženy díky pramínkům do romantické podoby, jež oživí výrazná spona nebo kvítky napodobující luční kvítí a váš krk bude odhalen, zvolte zlaté náušnice. Ať už se rozhodnete pro delší náušnice nebo kratší a mohutnější, budou se při účesu vyjímat. Máte-li krk kratší, delší náušnice jej opticky prodlouží, u delšího krku je volba na vás. Vězte, že vyčesané vlasy a odhalený krk jsou pro muže velmi lákavými.

Stříbro vynikne při tmavých vlasech

Ženy dnes často nosí kratší účesy, vlasy si různě tvarují díky stylingové řadě přípravků na vlasy. Jestli chcete na ples nebo slavnost vyrazit s krátkými vlasy a ještě k tomu jsou tmavě hnědé či černé barvy, krásně vyniknou stříbrné náušnice. Vybrat můžete model doplněn o barvu kamínku, jakou bude mít vaše oblečení. Budete dokonale sladěna a budete mít jistotu, že nemůžete trefit vedle.

Krátké vlasy dávají možnost vyniknout krátkým i delším druhům náušnice v plné kráse. Máte-li mikádo, volte spíše delší varianty, krátké náušnice by mohly zůstat skryty a vy nebudete vypadat jemněji a zářivěji, jako když budou vidět.4913

Pecičky a tvary Vánoc či oslav

Samy o sobě působí i šperky znázorňující konkrétní předměty. K vánoční atmosféře přispějí náušnice v podobě dárečků, jehličnaté větvičky, ale také pírka nebo zlaté či stříbrné náušnice v podobě sněhových vloček, sněhuláků nebo třeba samotného vánočního stromečku. Tyto volte právě k štědrovečerní večeři nebo oslavě s rodinou, dětmi a přáteli. Můžete si je vzít i do práce, ale hodí se především v zimním čase. V létě sáhněte pro změnu po letních motivech.

Náušnice ženu umí udělat dokonalejší a jasnější. Využijte jejich moc a vyberte si ty správné, ať už máte vlasy krátké, vyčesané, nebo ponechány rozpuštěné v plné kráse.

Autor příspěvku: Hedy Hedy