Nebuďte víc samy. Poznejte muže svého života a vydejte se společně na dovolenou.

Letní čas je škoda trávit o samotě. Odhodlejte se, udělejte si hezká “selfíčka“ neboli fotky sebe sama, zaregistrujte se a online seznamka pro všechny věkové skupiny vám pomůže rychle se seznámit s přitažlivým protějškem, který vám bude imponovat.6940148192_c86fa810cd

Online seznamování je běžné

Protože jsme velmi zaměstnáni – muži i ženy, mnohdy nemáme příležitost kde se seznámit. Když už se někde tu a tam vydáme, často se ostýcháme, chováme se neprůbojně, bojíme se toho, kdo je nám sympatický oslovit a štěstí nám možná uniká mezi prsty… Nejsme zvyklí chovat se bezprostředně, odvázat se a pustit se s někým do řeči, aniž bychom nezadrhávali, nebyli rudí a nevěděli, co vlastně říci.

Tohle vše odpadá v případě, že se rozhodnete poznat muže prostřednictvím virtuální seznamky. Budete mít čas a klid na popovídání si s ním v bezpečí domova, pro oba je často mnohem snadnější, než živé oslovení.

Díky filtrům si můžete vybrat protějšek dle svých preferencí, ideální výšky, postavy, znamení zvěrokruhu atd. Nezůstávejte sama a partnera hledejte na seznamce Topky.singles.

Než vyrazíte na první rande

První dojem je velmi důležitý, proto nepodceňte přípravy. Pečlivě zvolte outfit, který vám barevně ladí s pletí, podpoří krásy vaší postavy a potlačí případné nedostatky. Dbejte na hezký účes, upravené nehty a libou vůni. Vše umocněte vhodnými módními doplňky, rtěnku, pudr a důležité maličkosti vložte do praktické kabelky, která je bezpečně ukryje, a v případě potřeby je budete moci použít.

První rande si pořádně užijte. Nebojte se jej, muž, který se s vámi bude chtít sejít, bude taktéž nervózní a možná bude jeho žaludek „na vodě“, můžete se naopak vzájemně povzbudit. Buďte taktní, nepřežeňte to s alkoholem a nebuďte vulgární. To se k dámám rozhodně nehodí. Tímto způsobem byste na případného zájemce jistě nezapůsobila.

Autor příspěvku: Hedy Hedy

2 komentáře: „Nebuďte víc samy. Poznejte muže svého života a vydejte se společně na dovolenou.

    […] První rande je velice tajemné, protože nevíte, co od něj očekávat a jaké to vlastně bude. Těšíte se, ale zároveň vás zaplavuje vlna nervozity a napětí. Bojíte se, abyste něco nepokazili a abyste se protějšku líbili. Jak se chovat na rande? […]

    […] Každý člověk má denně spoustu starostí. S dětmi, se zdravím, se zaměstnáním, s penězi, se vztahy… když tohle všechno natlačíme do jedné hlavy, musí nám prasknout. Na hrudi nás tlačí, v […]

Komentáře nejsou povoleny.