Jaký svetr se hodí k vaší postavě

8320371455_e1432ec544Svetry nosíme v každém ročním období a to nejen v podzimním a zimním, ale klidně i v tom letním, když je venku chladněji, anebo navečer. Každý z nás doma svetry má. Máte ale skutečně takové, které vám sluší a které vám hlavně padnou?

Většinou nemáme postavy modelek, a proto je dobré vybírat svetr podle našich předností a nedostatků. Přednosti by měl model vyzdvihnout a nedostatky zamaskovat. Pokud vás trápí malá prsa a ráda byste si přidala na objemu, tak sáhněte po svetrech, které mají větší výstřihy a ty jsou lemované kožešinkou, nebo volány. Jedná se o modely, které jsou v kurzu, a tak se vám budou velmi snadno shánět. Kožešinka a volány opticky zvětší vaše poprsí a to je to, co žádáte.

Dost možná ale řešíte opačný problém a to problém s velkými prsy. Spousta žen dělá chybu v tom, že si kupují volné svetry a snaží se jimi zamaskovat velká prsa. Volnými svetry si ale naprosto zbytečně přidáváte kilogramy navíc a dělají vás celkově objemnější. Proto raději volte svetry, které jsou tak akorát a to ani zbytečně moc volné a ani úplně na tělo. Dobré je sáhnout po pevnějších materiálech a po svetrech s výstřihem, pod kterým ale budete mít tričko, či tílko. Pozor si dejte na výstřihy lodičkové.

Další problém, který ženy často řeší a který by rády schovaly pod svetr, je větší bříško. Jaký si tedy v tomto případě vybrat? Rozhodně by mělo jít o nějaký delší, který vám břicho stoprocentně zakryje. Mělo by jít o svetr do V, jež odpoutá pozornost od problémové partie. Na vrchu může být více na tělo, ale pod prsy by se jeho tvar měl mírně rozšiřovat. K němu je dobré vzít si úzké kalhoty.

Trápí-li vás větší zadek a boky, pak opět sáhněte po svetru delším. Ten by ale měl končit těsně pod problémovými partiemi a neměl by být až pod nimi, protože pak tyto partie spíše zvýrazní, než aby je zakryl.

Autor příspěvku: Hedy Hedy