Krabičková dieta

Velice oblíbenou formou hubnutí je krabičková dieta. Doporučují ji nejen nutriční centra, ale i známé osobnosti. Tato forma stravování vás totiž nejenže zbaví nadbytečných kil, ale především vás naučí se pravidelně stravovat a mít zcela vyváženou stravu.

Pokud se dáte na zdravé stravování formou krabiček, v počátku si jídlo objednejte u specializované firmy. Tak aspoň získáte představu o složení i množství a na zdravé stravování snadno navyknete. Dneska už jsou k dostání na trhu publikace, jež přímo popisují každodenní jídelníček, což je výtečný pomocník, ale přece jen svádí k tomu dělat si doma zásoby potravin a vařit větší porce jídel, než je v popsaném množství. Což až tak úplně nesplní určený cíl a tělesná váha nebude tolik ubývat, jak by mohlo být.

Základem funkčnosti této diety je právě pravidelný přísun potravy, všech důležitých prvků i tuků. Když totiž tělo nedostává potřebnou energii na spalování, zhrozí se a pro jistotu začne veškerý příjem přeměňovat na tuk. Hladovka je tudíž nesmysl, jak trvale zhubnout. Ublížíte tím jedině tělu, které střádá veškerý příjem a pečlivě jej přeměňuje na tukové polštářky. Zpomaluje se tím metabolismus, člověk se cítí neustále unavený, takže v konečné fázi jen jí a spí. Což ještě více podporuje ukládání tuku, který se holt nedaří spalovat, zpomaluje se i trávení, omezuje se vstřebávání důležitých složek potravy do těla.

Výsledkem toho všeho je přibírání na váze, sebelítost i psychická rozladěnost, oslabení vlasů i nehtů, také se objevuje pomerančová kůže, neboli celulitida, a vůbec celkově je kůže nezdravá, pokožka svědí, vyskytují se pupínky.

Při konzumaci pokrmů z krabiček zjistíte, že zdravé jídlo může být chutné a vydatné. Budete se cítit fit, svěží i plni energie. Najednou uděláte více práce a budete mít i lepší náladu. K tomu jako bonus trvale zhubnete nadbytečná kila a upraví se nejen vaše problémy s pletí, vlasy, nebo nehty, ale i vaše zdravé sebevědomí rapidně poroste.

[divider]

Autor: Darina Adámková

Autor příspěvku: admin