Léto ve znamení vody – BIOTHERM a EUCERIN

V létě je naše tělo ohroženo nedostatkem tekutin, které se odrazí v celkovém stavu organismu, ale i na pleti a pokožce. Naše kůže má určité napětí, které je potřeba udržovat v optimální formě. Zvláště potom, když ji zatěžujeme v bazénech, koupalištích, rybnících, aj. Určitě si zaslouží řádnou péči, aby nebyla vysušená a předčasně nám také nestárla. Nebojte se v létě sáhnout po přípravcích, jejichž hlavní složkou je voda.

Svěžest a dotek přírody v jediném okamžiku, bude působit na Vaši pokožku jako balzám a příjemně ji osvěží po probdělé letní noci, kdy jste byla na večírku, ale i po koupání v bazénu či slunění.

Navíc si je vychutnejte všechny v jednom balení, které se Vám vejde do kosmetické tašky i na cesty. Léto je přece stvořené k pobytům ve stanech nebo chatách u vody, ale sbalit byste si je měla i na dovolenou k moři.

Přípravky na vodní bázi udrží pokožce optimální napětí

BIOTHERM 

Dárkový set kompletní péče o normální až smíšenou pleť (123 Aqua TRIO)

Toto trio Vám zaručí čistou a hedvábnou pleť, která bude na dotyk jako hedvábí. Čistící tonizační pěna se zinkem s obsahem minerálů společně s tonikem s minerálními solemi a stopovými prvky, dokonale vyčistí pleť do hloubky, odstraní nečistoty, hydratuje a vyživuje. Pro pocit čistoty a luxusní pleti s delším účinkem použijte nakonec hydratační krém, který rozjasní Vaši pleť a dodá jí pocit svěžesti po celý den. Ač je tato sada dárková, perfektně se hodí na cesty, kdy máte při ruce třeba jen vatové tamponky. Tonikum Vás v této situaci nezradí.

Nová kolekce kolekce přímo na prázdniny, je inovací tria minulého stejné kvality, ale z planktonu a manozy – dárková sada Happy Holidays Aquasource. Také stojí za to ho vyzkoušet.

V neposlední řadě hydratujte i rty, které mohou být popraskané a červené od slunce Hydratační balzám na rty Aquasource Levres SPF 8 (Moisturizing Balm Protective Lip Care) 15 ml. S lahodnou vůní broskve budou Vaše rty k nakousnutí. Navíc obsahuje SPF, takže rty jsou chráněny před nežádoucími slunečními paprsky.

EUCERIN

Hydratační oční krém AQUAporin 15 ml

Nezapomínejte ani na oční okolí, které by mělo být chráněno. Konzistence krému je lehká a svěží jako letní vánek. Je bez alkoholu, takže opravdu nepálí a zanechává hydratační film na kůži, která bude vázat vodu až po 24 hodin. Navíc pokud někam cestujete, ráno se budíte opuchlá a oči jsou unavené, mohou být zarudlé a kruhy pod očima značí, že cesta autobusem k moři nebo v letadle za oceánem, Vám zatím příliš neprospěla. Mějte při ruce svěžest, která Vám vrátí potřebnou energii do nového dne. Stimulace aquaporinů v buněčných membránách je zajištěna a Vy budete mít o starost míň.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin