Jak na rychlejší opalování?

Doba dovolených je tu a málokterá z nás si toto léto nevyrazí někam na dovolenou. Ať už se jedná o dovolenou u nás nebo v zahraničí, plány pobytu jsou víceméně stejný. Hlavní roli v nich hraje hlavně lenošení u vody a časté opalování – tedy pokud to počasí dovolí. Jakmile však s opalováním začnete, určitě je nezbytné dodržovat několik důležitých opatření, jinak se můžete velmi snadno spálit. A právě spálení od slunce patří mezi jedno z nejnepříjemnějších.

Samozřejmostí je tedy používání různých ochranných krémů s vysokým ochranným faktorem, které nás od sluníčka spolehlivě ochrání. Řada lidí však jejich používání velmi podceňuje a používá je minimálně. Důvod je samozřejmě jasný, jelikož s použitím krémům jde opalování podstatně pomaleji. Nemusí tomu však být vždycky. Na našem trhu totiž existují takové krémy, které naši pokožku nejenom chrání, ale zároveň umožňují mnohem rychlejší opálení, než při použití běžného krému. Tyto výrobky vyrobila společnost Piz Buin a spadají do její edice s názvem Piz Buin Tan & Protect, který můžete zakoupit ZDE.

Ať už se jedná o krémy nebo oleje, jejich účinek je naprosto stejný. Díky svému unikátnímu složení dokážou ochránit naši pokožku před nebezpečným UV zářením a také před spálením, a zároveň velmi urychlí celý proces opalování. Krása je dosažena díky jedinečnému složení, které obsahuje látku zvanou Melitan. Tento peptid totiž dokáže stimulovat naši pokožku k tomu, aby produkovala větší množství pigmentu, a tím dochází k jejímu rychlejšímu zbarvení. Oproti běžným krémům je celý proces až dvojnásobně rychlejší. Samozřejmostí je voděodolné složení a výběr z několika ochranných faktorů. Těmi nejpoužívanějšími je SPF 15 nebo 30, pokud je vaše pokožka více citlivá. Součástí krémů je i řada vitamínů, které pomáhají pokožku skvěle hydratovat a samozřejmě také vyživovat.

Pokud tedy vyrážíte pouze na krátkodobou dovolenou a chcete přijet skutečně nádherně opálená bez jakéhokoliv spálení, je tato edice výrobků pro vás jako stvořená.

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin