REMINGTON, GILLETTE – záruka kvality depilace i epilace

Bateriový depilátor Smooth & Silky WDF4815C

Tak s tímto pomocníkem máte jistotu, že Vaše pokožka nebude po použití podrážděná, zarudlá, aj. Jeho hypoalergenní složka je určena pro citlivou pokožku. Čepele a nástavec umožňují použití i na sucho a do těch nejintimnějších partií a fungují pomocí baterií. Použití na mokro ve sprše je asi pro každého přirozenější, ale záleží na Vás. Pokud pospícháte, podpaždí si můžete depilovat i před zrcadlem na sucho.

Planžeta je dvojitá pro zefektivnění výsledku. Umožňuje rychlou depilaci, proužek aloe vera je velmi příjemný. Zjemňuje pohyby a usnadňuje lepší klouzání po pokožce. Součástí je i zastřihovač a společně s ním čistící štěteček a kosmetická taška.

 

Navíc i v dobíjecí variantě se stojanem, vydrží až půl hodiny v provozu – REMINGTON Dobíjecí depilátor Smooth & Silky WDF4830C. Holení se i pro Vás stane příjemnější záležitostí.

Zakoupit se slevou ho můžete ZDE

 

REMINGTON Epilátor a depilátor 3 v 1 EP6030

Epilátor, který funguje na principu malých pinzetek, které odstraňují chloupky i s kořínky, tak můžete využít na nohy, ruce, linie třísel a podpaždí. Pokožka bude jako sametová a delší dobu hladká. Dokonalé zakřivení, které kopíruje Vaše tělo vlastní epilátor i depilátor, opět značky Remington. Jemné natažení pokožky sotva ucítíte, ale efekt bude dokonalý. Masážní výstupky stimulují kůži a 2 rychlosti zajišťují dokonalou epilaci. Zvlhčení pokožky během procesu je zajištěno válečky. Nic tedy nebrání, abyste si vyzkoušela epilaci na vlastní kůži. Jak říkaly už naše babičky „Pro krásu se musí trpět“. Jenže to ještě nevěděly, že budou po ruce kvalitní přístroje z řad REMINGTON, které zredukují bolest na minimum.

Příznivkyně holení, které vyžaduje častější zásahy na pokožku, volte i řady GILLETTE, které Vám umožní exkluzivní bezbolestné oholení. Gillette Venus v různých podobách, Vám zaručí hladké tělo, které bude vidět na první pohled. Podle typu holicího strojku si vybírejte i náhradní hlavice, např. Gillette Venus ProSkin Sensitive, Olay. Holicí strojek Venus Breeze zde má dvě náhradní hlavice, které k němu pasují.

Zakoupit se slevou ho můžete ZDE.

[divider]

Autor: Renata Horáková

Autor příspěvku: admin