Ideální líčení v letních měsících?

Léto se kvapem blíží, a proto je určitě vhodné zvolit originální a svěží styl líčení, který vaši krásu ještě podtrhne. Určitě zapomeňte na různé hutné krémy nebo make-upy. Ty jsou na letní měsíce naprosto nevhodné. V tomto období je třeba poohlédnout se po lehkých hydratačních nebo tónovacích krémech.

Velkým negativen letních měsíců je samozřejmě velké horko a sluneční svit. Ačkoliv řada lidí má samozřejmě ráda teplo, pro každého to znamená nadměrné pocení a to i v oblasti obličeje. Pokud si chcete udržet dokonalou pleť, která neponese žádné známky mastnoty, určitě nezapomeňte na pudr. Ten je v letním období naprosto nezbytnou pomůckou, jelikož díky němu lesk, který vznikl v důsledku pocení, ihned eliminujete. Ideální volbou právě na léto je například bronzový pudr, který skvěle podtrhne vaše opálení.

Naprostou samozřejmostí jsou i lehké oční stíny. Určitě nevolte žádné těžké barvy a naopak dávejte přednost světlým odstínům růžové či fialové. Ty vaše oči zvýrazní, ale zároveň budou vypadat velmi svěže a vzdušně. V období velkého horka bohužel stíny dlouho nevydrží, a proto je můžete nahradit například voděodolnou tužkou na oči. Určitě můžete využívat i různé krémy s obsahem malých třpytek, nebo lesk na rty. Ten je vždy mnohem lepší volbou, než hutná rtěnka tmavého odstínu.

Ať už zvolíte jakýkoliv odstín nebo styl nalíčení, vždy dbejte na to, abyste vypadal hlavně svěže a přirozeně. Zapomeňte na všechny těžké make-upy a také tmavé barevné kombinace. Léto je období svěžesti, tepla a nádherných světlých dnů, proto i vy byste měla být nalíčena v podobném duchu. Pokud si nejste jistá co je pro váš obličej to pravé, můžete poprosit kamarádku nebo se svěřit do péče profesionálním vizážistkám, u kterých si můžete být jistá, že svou práci odvedou na jedničku. Pokud se vám líčení povede, můžete si být zcela jistá, že budete pro veškeré své okolí naprosto neodolatelná.

[divider]

Autor: Damiha

Autor příspěvku: admin