Orient a jeho doplňky včetně bytových dekorací

Orient, který nás láká nejrůznějšími druhy krásného oblečení, nás jistě bude bavit i na doplňcích. Každá žena, která si na sebe vezme šaty, které budou z těchto dálek, měla by umocnit ještě něčím, co ji učiní atraktivnější. Sáhnout by měla např. po bižuterii, kterou dnes orientální e-shopy, jako je Smoke King,  nabízejí v pestrých nabídkách. Jedná se o nejrůznější náramky, náhrdelníky, náušnice, prsteny, přívěsky, ale i korálky na navlékání a provázky. Náhrdelník či náramek si tak můžete vytvořit sama a bude Vám přesně na míru a podle Vašich představ.

Orient je souhra nejrůznějších chutí, mixů barev a vytříbeného stylu, který se opírá o zemité, přírodní tóny, které jsou vidět i na oblečení v etno módě. Určitě Vás nadchnou i doplňky, které nemusí být jen z řad bižuterie. Toužily jste někdy po tetování, ale přišlo Vám to moc drahé nebo Vás odradilo, že je na věky? Henna je napodobeninou tetování a budete vypadat v novém letním outfitu skvěle, když Vám na opálené kůži vynikne orientální vzor. Jistě se nevyhnete v horkých letních dnech ani vzdušným šátkům, pareu, taškám, aj.

1

Doplňky a dekorace do interiérů

Orientální módou se inspirují i designéři a návrháři interiérů. Pokud tedy chcete mít takovou atmosféru Dálného východu i u Vás doma a nechcete radu odborníků, můžete si takové doplňky zakoupit i sama.

E-shopy nabízejí i sortiment i z těchto řad. Etno styl je velmi populární právě i v bytových doplňcích a dekoracích. Vzory, kov, keramika, zvířecí motivy, kameny, tak s tím vším a ještě se spoustou dalšího se v tomto stylu jistě potkáte. Jsou to různé lampiony, dřevěné masky, vázy, dózy, sošky, ubrusy, polštáře, přehozy, aj. Ovšem výjimkou nejsou ani tibetské mísy, gongy, zvony, aj. Vychutnat si můžete i čaje, které jsou specifické svou vůní a chutí. Atmosféru letních večerů podpořte navíc vůní orientální tyčinky a myšlenkami můžete být úplně jinde než doma na ratanovém křesílku.

terace-etno-styleetno-interiorbcfa025a00021e2e4c711e9b

Autor příspěvku: admin