Vyzrajte na mastnou pleť

Každá žena jistě touží mít nádhernou a jasnou pokožku. Ne každá má však takové štěstí od přírody. Naštěstí existuje celá řada krémů, které vám ke krásné pokožce velmi snadno pomohou. Největším problémem bývá mastná pleť a právě na přípravky, které toto dokážou eliminovat, se v tomto článku zaměříme. Pokud tedy i vy patříte k těm ženám, které tento problém trápí, rozhodně čtěte dále.

Nejdůležitější věcí je pravidelný peeling vaší pokožky. Bez toho jsou jakékoliv další snahy téměř zbytečné. Díky peelingu totiž dokážete odstranit odumřelé buňky a částečky kůže, a celou pleť velmi výrazně pročistíte. Doporučujeme při tomto procesu používat přípravky, které jsou na čištění pleti přímo určeny. Díky nim bude samotný proces peelingu tím velice účinný. Ideální je vybírat takové, které obsahují látky, které dokážou eliminovat tvorbu kožního mazu. Právě ten totiž způsobuje, že je naše pleť celkově velmi mastná. Při pravidelném používání se činnost těchto žláz velmi výrazným způsobem omezí a vy se tak budete moci radovat z krásné pokožky.

Čeho byste se však měla vyvarovat, je tonikum obsahující alkohol, který má velké vysoušecí účinky na naši pleť. Právě v tomto případě si řada žen myslí, že právě vysušením pleti dojde k tomu, že se ztratí její lesk. Opak je ale pravdou, a jakmile začneme pleť alkoholem vysušovat, začne se automaticky bránit a produkovat ještě více mazu, aby toto vysoušení zastavila. Je proto vhodné používat raději bezalkoholové tonikum, které je k naší pokožce mnohem šetrnější a příjemnější.

Chcete-li se zaměřit především na oblast obličeje, je skvělou volbou čistící maska. Tu jednoduše aplikujete na pokožku obličeje a necháte působit. D9ky svému složení dokáže nejenom lesklou pokožku zmatňovat, ale čistí a stahuje jednotlivé póry. Pro maximální účinek se doporučuje použití této masky alespoň jednou týdně. Tak si můžete být stoprocentně jistá, že konečně budete mít pokožku takovou, jakou jste si vždy přála. Podívejte se na to, jak správně aplikovat pleťovou masku.

[divider]

Autor: Damiha

 

 

Autor příspěvku: admin