Jak si na léto vybrat plavky

Ač to venku na promenádování po pláži a užívání si sluníčka zatím nevypadá, měla byste si s výběrem plavek na léto 2013 pospíšit. Plavky byste měla volit zejména ty, které Vám půjdou k postavě a zároveň pro Vás budou pohodlné a trendy. Vybírat tedy můžete ze sexy bikinek, které jsou stále velmi populární, ač na sobě nemají moc materiálu, ale i jednodílných plavek, aj., které mohou zaujmout pohledy jiných svým designem a neobyčejným střihem.

Podle čeho vybírat nové plavky

Plavky bychom si měly vybírat nejen podle nejnovějších trendů, ale také podle naší postavy. Každé postavě sluší jiný druh plavek, proto si z nich vyberte skutečně takové, které Vám padnou jako ulité.

 

Plavky pro všechny druhy postav

Větším ňadrům sluší plavky, které nechají vyniknout bujnému poprsí ve dvoudílných plavkách se zpevněnými ramínky. Kostice, které prsa ještě pozvednou, jsou pro Vás všitím v plavkách, to pravé. Dostatečně velké košíčky jsou pro Vás vhodné.

Trápí Vás větší zadeček? Nevadí, existují plavky, které zakryjí tyto nedostatky. Volte takové, které Vám nebudou zadeček zvětšovat a budou tedy vykrojené tak, aby byl sexy. Možnost zavázání parea nebo šátku kolem pasu či boků, z Vás udělají exotickou krásku.

Také Vás může trápit postava, která je spíše podobná chlapecké. Spolehlivým řešením jsou nápadné střihy, kanýrky a horní díl plavek s vázáním vzadu. Můžete si dovolit i plavky s odnímatelnými ramínky.

Pokud jste majitelkou úzkého vosího pasu a širších boků, máte vyhráno. Vám bude slušet jakýkoliv střih.

Větší bříško zakryjete v jednodílných plavkách se zajímavým řešením. Dvoudílné bikiny s vyvýšeným pasem budou také ideální.

 

Více o módních trendech plavek pro rok 2013 zde. 

                       

Kdekoliv u vody a vždy svá

Pokud se tedy letos chystáte někam k moři nebo jen po Čechách, vždy volte plavky, které Vás budou skvěle prezentovat a vyniknou Vám v nich Vaše přednosti. Nedostatky s našimi tipy hravě zamaskujete a můžete se těšit na pohledy všech mužů. Chcete přece být přitažlivá i v létě? Určitě se Vám to podaří a Vy sáhnete po plavkách, které Vás promění v nádhernou ženu.

NakupniCentrum.cz

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář