Neonové barvy dominují i dalším doplňkům

Jistě jste si povšimli, že neonové barvy, které dominovali loňskému roku ve všech podobách, se na jaře opět probudily, aby na nás zaútočily ve své plné síle. O jaké se tedy jedná barvy? Je to růžová, oranžová, zelená, žlutá, ale i modrá barva. Ovšem ne v tlumeném odstínu, ale rovnou v tom nejintenzivnějším – zářivý neon a všechny jeho podoby jsou opět v kurzu. Inspirujte se barevností a oživte s těmito doplňky i Váš interiér koupelny a kosmetické taštičky.

Neonové kartáče na vlasy – zelený neon
Načechrejte své přirozené lokny a dejte jim svůj tvar. Kartáče na vlasy s novou technologií Tangle Teezer Aqua Splash je tu a útočí na Vás zejména teď v jarních a letních měsících. Neztrácejme čas dlouhou úpravou, když je nyní moderní, mít spíše přirozené lokny nebo sexy culíky a drdoly. Je jedno, kde se nacházíte, tento kartáč snese dávku vody do svých štětin a nic mu to nezpůsobí. Rozčeše mokré vlasy a je perfektním pomocníkem všude, kde se právě nacházíte. Vlasy nevytrhává a jeho ergonomická rukojeť je velmi praktická, neboť neklouže. Navíc v trendy neonové barvičce je s Vámi jako křiklavý doplněk, který nesmí letos chybět i ve Vaší výbavě. Získal i řadu ocenění a je velmi uznávaný renomovanými kadeřníky.

Výrazné pilníky na nehty s neonovými kamínky – oranžový neon
Swarovski kamínky zářivých barev, které jsou dominantou každého pilníku, se hodí do každé dámské kabelky. Přitažlivý vzhled těchto pilníků bude součástí Vašich doplňků, které nesmí postrádat třpyt a neonové barvy. Oranžová kytička či oranžové kamínky jsou velmi výrazné.

Rtěnka od Bourjois – růžový neon
Krásný populární odstín Fuchsia Graffiti  – neonové růžové, dá svůdnost Vašim rtům a propůjčí jim zbrusu nový vzhled. Extrakt z orchideje je v souladu s přírodou. Vaše rty budou hebké a hydratované. Zářivé pigmenty krásně Vaše ústa prozáří.
Tento rok je také in ličení v grafickém stylu. Čtěte zde.

Houba na mytí – modrý neon
Pokud si chcete při sprchování užít i barevností svých mycích potřeb, jistě Vás uchvátí modrá neonová houba na mytí. Otevřené vlákno Vám umožní bohatost pěny sprchového gelu. Vaše pokožka bude jemná a hladká. Houba zajistí obnovu kožních buněk, odstraní staré šupinky a Vaše kůže bude zase hebká. Rozvinutí houby podpoříte usušením na otevřeném vzduchu.

Parfémová voda Christian Lacroix Absynthe, Avon – žlutý neon
Vůně stvořená pro podtržení Vaší svůdné a okouzlující postavy, Vám nesmí chybět. Zahalí Vás do tajemného závoje pelyňku, anýzu, dřevin, myrhy, mošusu, se zjemněním o esenci z frézie a orchideje. Orientální vůně Vás opojí a zároveň potěší i Váš protějšek.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář