ZDRAVÉ A LESKLÉ VLASY

Složili jste zimní klobouček, stáhli čepici nebo odvázali šátek – jednoduše odložili jste nevyhnutnou pokrývku na hlavu během mrazivých dní- a najednou malá pohroma. Vaše vlasy! Vyžadují od vás nevyhnutnou pomoc. Jsou totiž bez lesku, polámané, s roztřepenými konečky, působí unaveně. Co s tím? Především zhodnoťte svůj střih.

Přichází jaro, všechno se probouzí, roste, mládne…Co takhle rozpustit pohodlný drdol? Nebo mírně zkrátit vaše dlouhé vlasy? Případně zaměnit dlouhou ofinu za šik ofinku? Nebo změnit barvu? Nebo se vám líbí účes některé známé herečky? Bojíte se však radikální změny? I když se hovoří, že ženy změní účes především tehdy, když vymění partnera, jenom vy víte, jestli je to ve vašem případě pravda.

Jestli máte příliš velké obavy z výsledku nového účesu, zkuste se naň podívat prostřednictvím virtuálního kadeřnictví přes počítač. Na vybranou adresu zašlete fotografii s jednobarevným pozadím, kde jste nahladko učesaná bez ofiny (podrobnosti uvádí každé virtuální kadeřnictví). Fotografii, kterou zašlete, věnujte pozornost.

Může značně ovlivnit celkový vzhled nových účesů. Vyberete si z nabídky 15 až 100 účesů a po zaplacení požadované sumy (není až taká vysoká, abyste si ji nemohli dovolit. Určitě stojí za to, především jestli se chystáte na radikální změnu účesu) můžete vybírat. Zakrátko budete mít nové návrhy na svém monitoru a můžete v klidu zvažovat, co vám nejvíc sluší. Samozřejmě, virtuální kadeřnictví musí být starostlivě vybrané s důvěryhodnými kontakty.

Autor příspěvku: admin

Napsat komentář